Om musikken

Hans Henning & Bak har gennem tiden samlet inspiration fra en bred vifte af genrer. Musikerne har beskæftiget sig med næsten alt fra rock til klassisk, og den musikalske nysgerrighed er ikke blevet mindre med årene. Således finder et nyt John Mayer-nummer hurtigt ind i repertoiret, som bl.a. også byder på glorværdige highlights fra The Great American Songbook.

Hans Henning Johannsen,
sang & guitar

Hans Henning har mere end 40 års erfaring i musikbranchen som sanger, guitarist og komponist. Han spiller både egne numre kombineret med et stort repertoire fra country-, pop- og folk-genren. Hans Henning er særlig kendt fra bandet Rattlesnakes, med hvilket han har udgivet tre albums. I 2016 udgav Hans Henning en solo-CD med egne numre, og i 2017 udkom singlen No More Words

Per Weile Bak, bas & vokal

Per er oprindeligt uddannet som klassisk musiker med guitar og lut som sine hovedfag. Han har mere end 25 års erfaring som musiker i mange forskellige grupper og ensembler, hvilket har givet ham et særligt basspil, som både understøtter og samtidig er dynamisk og smidigt. Per har vundet flere internationale musikpriser og indspillet fire CD’er med ensemblet Duo al Dente.

Hans Henning & Bak Trio

Når Hans Henning & Bak inviterer fløjte med på programmet er der ekstra magi i luften. Kirsten Lund Jensen gæster ofte koncerterne og med sit både virtuose og smukke spil får publikum endnu flere gode oplevelser med sig hjem. Kirsten er fløjtespiller af international klasse også kendt fra ensemblet Duo al DenteHør trioen her.

Hans Henning & Bak Trio

En fælles passion for håndspillet musik og musikalske detaljer har bragt trioen sammen. De tre musikere lægger stor vægt på kvalitet i deres performance, og i øvelokalet går de målrettet efter, at raffinerementerne sidder lige i skabet. Bedst af alt er dog mødet med publikum – dér, hvor musik og nærvær går op i en højere enhed.

Close Menu